Μπαταρίες

Η Nuki Smart Lock λειτουργεί με τέσσερις τυπικές μπαταρίες AA. Αυτές περιλαμβάνονται στο πακέτο Nuki. Μπορείτε να πάρετε καινούργιες σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας συνδέεται στενά με τον αριθμό των διαδικασιών κλειδώματος και επίσης με την ομαλότητα της λειτουργίας κλειδώματος. Σε κατάσταση αναμονής η Nuki χρειάζεται ελάχιστη ισχύ. Υποθέτοντας κατά μέσο όρο 8-10 εργασίες κλειδώματος την ημέρα, οι μπαταρίες της Nuki θα διαρκέσουν περίπου 6 μήνες.

Σε επίπεδο ισχύος 20%, η Nuki θα σας ειδοποιήσει μέσω της εφαρμογής Nuki. Επομένως, υπάρχει αρκετός χρόνος για να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες της Smart Lock. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αλλάξετε έγκαιρα τις μπαταρίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον μηχανικό κλειδί σας.

Για να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1) Η θήκη μπαταριών βρίσκεται στο κάτω μέρος της Smart Lock. Για να την ανοίξετε, πατήστε το μικρό μοχλό στην κατεύθυνση του βέλους και βγάλετε τη θήκη μπαταριών από τη Smart Lock.

2) Αντικαταστήστε τις μπαταρίες και τοποθετήστε το πίσω βγάλετε τη θήκη μπαταριών της  Smart Lock.

 

Τύπος μπαταρίας και ανθεκτικότητα

Η Nuki Smart Lock θα εντοπίσει αυτόματα αν χρησιμοποιούνται αλκαλικές μπαταρίες ή επαναφορτιζόμενες. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε χειροκίνητα τον τύπο της μπαταρίας   (απαιτεί έκδοση Nuki App 1.6 ή νεότερη και έκδοση firmware Smart Lock 1.4.5 ή νεότερη). Πατήστε στην επιθυμητή Smart Lock που θέλετε και εισαγάγετε τις ρυθμίσεις κλειδώματος. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Manage Smart Lock> Battery type.

Λάβετε υπόψη ότι οι φτηνές μπαταρίες από εκπτωτικά καταστήματα θα εξαντληθούν ταχύτερα και η προειδοποίηση για την μπαταρία θα εμφανιστεί λίγο μετά την αλλαγή της.

Σύσταση: Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Panasonic eneloop pro

Για μεγαλύτερη διάρκεια συνιστούμε τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Panasonic eneloop pro οι οποίες έχουν δοκιμαστεί από την Nuki. Αυτές οι μπαταρίες διαρκούν περίπου δύο φορές περισσότερο από τις αλκαλικές μπαταρίες. Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενες και επομένως περισσότερο φιλικές προς το περιβάλλον από τις  αλκαλικές μπαταρίες.

Μέγιστη ανθεκτικότητα: Μπαταρίες λιθίου

Οι μπαταρίες λιθίου (π.χ. Energizer Ultimate Lithium) παρέχουν τη μέγιστη ανθεκτικότητα και διαρκούν έως τρεις  φορές περισσότερο από τις  αλκαλικές μπαταρίες, αλλά είναι  αρκετά ακριβότερες.

Εάν χρησιμοποιείτε μπαταρίες λιθίου, πρέπει να ρυθμίσετε τον τύπο μπαταρίας με χειροκίνητο τρόπο στην εφαρμογή Nuki, επειδή η Smart Lock δεν μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τις μπαταρίες λιθίου. Πατήστε τη Smart Lock που θέλετε και εισαγάγετε τις ρυθμίσεις κλειδώματος. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Manage Smart Lock> Battery Type

Επικοινωνήστε μαζί μας

NUKI SUPPORT

Καζαντζίδη 8, Ηράκλειο Κρήτης

71 601 Ελλάδα

 

Τηλέφωνο:

+30 2810 370 078

+30 698 9557373,

Ωράριο: Δευτ. - Παρ.:
9 πμ - 5 μμ

GET IN TOUCH

Στείλτε μας ένα email με οποιαδήποτε απορία σας.
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.


info@nskey.gr

 

button.backToTop sc-facebook sc-twitter sc-youtube sc-mail sc-phone facebook twitter youtube
Καλάθι (0)

Το καλάθι σας είναι άδειο