Τρόποι πληρωμών

1. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

2. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Ο πελάτης δύναται να καταθέσει το αντίτιμο της παραγγελίας του στον τραπεζικό λογαριασμό της «ΚΕΥΝS IKE» στην Τράπεζα Alpha Bank με Νο GR 2001407750775002002012521. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία του θα τύχει επεξεργασίας, αλλά θα ολοκληρωθεί, εφόσον εμφανιστεί η κατάθεσή του. Αν ο πελάτης δεν πραγματοποιήσει την κατάθεση εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα. Στην αιτιολογία της κατάθεσης ο πελάτης θα πρέπει να δίνει το ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας του.

3. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Ο πελάτης πληρώνει την ταχυμεταφορική εταιρεία, η οποία ενεργεί κατ’ εντολή του www.nuki.gr , με την παράδοση του προϊόντος στο τόπο που έχει υποδείξει ο πελάτης ή την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο της ταχυμεταφορικής εταιρίας.

Η αντικαταβολή είναι δωρεάν. Στην περίπτωση της αντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν μπορεί να υπερβεί τα 500 € . Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτεαποδείξεως λιανικής πώλησης είτε τιμολογίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

NUKI SUPPORT

Καζαντζίδη 8, Ηράκλειο Κρήτης

71 601 Ελλάδα

 

Τηλέφωνο:

+30 2810 370 078

+30 698 9557373,

Ωράριο: Δευτ. - Παρ.:
9 πμ - 5 μμ

GET IN TOUCH

Στείλτε μας ένα email με οποιαδήποτε απορία σας.
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.


info@nskey.gr

 

button.backToTop sc-facebook sc-twitter sc-youtube sc-mail sc-phone facebook twitter youtube
Καλάθι (0)

Το καλάθι σας είναι άδειο