Ρυθμίσεις Κλειδώματος

Για να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις της Smart Lock, πατήστε Smart Lock στην εφαρμογή Nuki και εισαγάγετε τις ρυθμίσεις κλειδώματος. Εκεί μπορείτε να βρείτε τις ακόλουθες επιλογές:

Διαχείριση Smart Lock: Βασικές ρυθμίσεις της Smart Lock, οι οποίες αποθηκεύονται απευθείας στη Smart Lock.
Όνομα Όνομα της Smart Lock
Εμφάνιση / ορισμός θέσης Η θέση της Smart απαιτείται για λειτουργίες βάσει τοποθεσίας.
Επιλέξτε τοποθέτηση πόρτας Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χερούλι και πόμολο. Η Nuki Smart Lock μπορεί να τραβήξει το σύρτη για σας, αν έχετε ένα διακόπτη στο εξωτερικό από την πόρτα σας.
Κουμπί στη Smart Lock Ενεργοποιήστε τις λειτουργίες κλειδώματος πατώντας το κουμπί στη Smart Lock. Όταν αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη, και το κουμπί να πατήσετε, δεν συμβαίνει τίποτα.
Ένωση Bluetooth Ενώστε νέες συσκευές μέσω Bluetooth. Όταν αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη, μπορείτε να προσθέσετε μόνο τους νέους χρήστες Smart Lock με κωδικό πρόσκλησης.Πώς να προσθέσετε χρήστες μέσω κωδικού πρόσκλησης.
Βαθμονομήστε τη Smart Lock Κατά τη διάρκεια της αρχικής ρύθμισης η ίδια η Smart Lock βαθμονομείται και να προσαρμόζεται στην πόρτα σας. Μπορείτε να μετά με την ησυχία σας να κάνετε εκ νέου βαθμονόμηση της Smart Lock σας. Πώς να ξανά τη βαθμονόμηση Smart Lock σας.
Αλλάξτε PIN διαχειριστή Βάλτε ένα PIN διαχειριστή, ώστε να αποτρέψετε άλλους να σβήσουν τη Smart Lock σας ή να στείλουν περαιτέρω προσκλήσεις.
Αλλάξτε την ώρα ζώνης Βάλτε μία ώρα ζώνης για τη Smart Lock.
Αυτόματη αλλαγή ώρας Αυτόματη ρύθμιση της καλοκαιρινής και της χειμερινής ώρας.
LED brightness Φωτεινότητα του δαχτυλιδιού LED στη Smart Lock.
LED signal on the Smart Lock Όταν η Smart Lock είναι ξεκλείδωτη, το πάνω μέρος του δακτυλίου LED αναβοσβήνει 1x κάθε 1,5 δευτερόλεπτα.
Factory reset Επαναφορά της Smart Lock στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν οριστικά.
Manage users Διαχειριστείτε δικαιώματα πρόσβασης για τη Smart Lock σας. Μπορείτε να προσθέσετε νέους χρήστες στη Smart Lock σας ή μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε τους υπάρχοντες.
Activity log Εμφανίζει το ιστορικό των δραστηριοτήτων κλειδώματος της Smart Lock σας. Η τελευταία δραστηριότητα φαίνεται στο πάνω μέρος της λίστας.
Display name Το όνομα της Smart Lock που εμφανίζεται στην εφαρμογή της Smart Lock. Μπορείς να δεις μόνο το όνομα που επιλέγεις στην Smart Lock. To όνομα της Smart Lock που εμφανίζεται μπορεί να διαφέρει από το όνομα της Smart Lock στο “Manage Smart Lock”.
Favorite Βάλτε μία Smart Lock ως αγαπημένη σας και δείτε τη στη λίστα με τις αγαπημένες.
Auto Unlock Ενεργοποιήστε το Auto Unlock εάν θέλετε η Nuki να ξεκλειδώνει αυτόματα την πόρτα όταν βρίσκεστε κοντά στη Smart Lock. Λεπτομέρειες για τη λειτουργία Auto Unlock
Ενέργειες για …
Auto Unlock
Επιλέξτε εάν θέλετε απλά να ξεκλειδώσετε την πόρτα σας ή εάν η Nuki πρέπει να κλειδώσει ξανά την πόρτα σας με τη λειτουργία Lock 'n' Go. Με τη λειτουργία Lock 'n' Go, η Nuki ξεκλειδώνει την πόρτα σας και την κλειδώνει ξανά μετά από 20 δευτερόλεπτα.
Ενέργειες για …
- Swipe to left
- Swipe to right
Σύροντας δεξιά ή αριστερά ξεκλειδώνετε την πόρτα γρήγορα. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι "intelligent". Αυτό σημαίνει ότι το Smart Lock ξεκλειδώνει την πόρτα αν είναι κλειδωμένη και την κλειδώνει όταν είναι ξεκλείδωτη.
Delete Smart Lock Διαγράψτε τη Smart Lock από την εφαρμογή Nuki

Επικοινωνήστε μαζί μας

NUKI SUPPORT

Καζαντζίδη 8, Ηράκλειο Κρήτης

71 601 Ελλάδα

 

Τηλέφωνο:

+30 2810 370 078

+30 698 9557373,

Ωράριο: Δευτ. - Παρ.:
9 πμ - 5 μμ

GET IN TOUCH

Στείλτε μας ένα email με οποιαδήποτε απορία σας.
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.


info@nskey.gr

 

button.backToTop sc-facebook sc-twitter sc-youtube sc-mail sc-phone facebook twitter youtube
Καλάθι (0)

Το καλάθι σας είναι άδειο