Κλείδωμα με Lock Screen Widgets ή με συντόμευση 3D Touch

Με τα γραφικά Lock Screen Widgets ή με τη συντόμευση 3D Touch  μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις Smart Lock ακόμα πιο γρήγορα.

Nuki Actions Widget

Το Nuki Actions Widget σας δίνει άμεση πρόσβαση στις Smart Locks σας. Μπορεί να εμφανίσει ταυτόχρονα έως και τρεις Smart Locks και μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα actions κλειδώματος απευθείας από το widget. Λάβετε υπόψη ότι μόνο τρεις από τις αγαπημένες σας Smart Locks θα εμφανιστούν στο widget.

Nuki Locks Widget

Το Nuki Locks Widget εμφανίζει τις τέσσερις  πρώτες από τα αγαπημένες σας Smart Locks τη μία δίπλα στην άλλη. Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη Smart Lock σας, απλώς πατήστε το επιθυμητό κλείδωμα στο widget και θα ανοίξει στην εφαρμογή Nuki.

3D Touch Shortcut

Πατώντας το εικονίδιο Nuki app στην αρχική οθόνη ανοίγει η μπάρα action της πρώτης  Smart Lock, την οποία έχετε επισημάνει ως αγαπημένη. Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε γρήγορα τις διαθέσιμες locking actions.

 

Ρύθμιση των Smart Locks ως αγαπημένων και αλλαγή της παραγγελίας

Τα Nuki widgets εμφανίζουν μόνο τις Smart Locks, οι οποίες έχουν οριστεί ως αγαπημένες στην εφαρμογή Nuki. Για να ορίσετε μια Smart Lock ως αγαπημένη, πατήστε την επιθυμητή Smart Lock στην εφαρμογή Nuki και εισάγετε τις ρυθμίσεις κλειδώματος. Εδώ έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε τη Smart Lock ως αγαπημένη.

Για να αλλάξετε τη σειρά των αγαπημένων Smart Locks, ανοίξτε το μενού εφαρμογών Nuki (επάνω αριστερά) και μεταβείτε στα αγαπημένα. Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένη μία Smart Lock για να τη μετακινήσετε με drag & drop. Η πρώτη Smart Lock εμφανίζεται στο πάνω μέρος του widgets Nuki.

Σημείωση: Για να χρησιμοποιήσετε τα widgets χρειάζεστε το iOS 10.2.1 (ή νεότερο).

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση Widgets στο iPhone, το iPad και το iPod touch εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

NUKI SUPPORT

Καζαντζίδη 8, Ηράκλειο Κρήτης

71 601 Ελλάδα

 

Τηλέφωνο:

+30 2810 370 078

+30 698 9557373,

Ωράριο: Δευτ. - Παρ.:
9 πμ - 5 μμ

GET IN TOUCH

Στείλτε μας ένα email με οποιαδήποτε απορία σας.
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.


info@nskey.gr

 

button.backToTop sc-facebook sc-twitter sc-youtube sc-mail sc-phone facebook twitter youtube
Καλάθι (0)

Το καλάθι σας είναι άδειο