Εφαρμογή Android Bridge

Ως εναλλακτική λύση στο ειδικά σχεδιασμένο  Nuki Bridge, μπορείτε να επανατοποθετήσετε ένα μη χρησιμοποιούμενο πλέον Android smartphone σε μια Bridge, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στη Smart Lock. Όπως και με το Nuki Bridge, το Android Bridge μπορεί να συνδυαστεί με πολλές Smart Locks.

Κάντε λήψη της εφαρμογής Android Bridge από το Google Play Store, εγκαταστήστε το στο smartphone και συνδέστε το με τη Smart Lock. Τοποθετήστε η Android Bridge μόνιμα σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τη Smart Lock. Επιπλέον,  η Android Bridge απαιτεί μόνιμη τροφοδοσία ρεύματος και σύνδεση στο Internet.

Απαιτήσεις για την εφαρμογή Android Bridge:

  • Android 4.3 ή νεότερη έκδοση
  • Bluetooth 4.0
  • Μόνιμη τροφοδοσία ρεύματος
  • Μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο (Wi-Fi ή κινητά δεδομένα)

Παρόλο που οι προδιαγραφές μιας συσκευής Android ενδέχεται να πληρούν τις απαιτήσεις που αναφέρονται παραπάνω, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η εφαρμογή Android Bridge θα λειτουργήσει σωστά. Οι συσκευές χαμηλού κόστους (π.χ. Elephone Q) ή ακατάλληλες συσκευές όπως τα κιβώτια Android TV ή τα τηλεοπτικά κανάλια Android έχουν συχνά ανεπαρκείς διαστάσεις κεραίας και μη ολοκληρωμένες εφαρμογές Bluetooth και έτσι δεν μπορούν να δημιουργήσουν σύνδεση Bluetooth στη Smart Lock.

Επικοινωνήστε μαζί μας

NUKI SUPPORT

Καζαντζίδη 8, Ηράκλειο Κρήτης

71 601 Ελλάδα

 

Τηλέφωνο:

+30 2810 370 078

+30 698 9557373,

Ωράριο: Δευτ. - Παρ.:
9 πμ - 5 μμ

GET IN TOUCH

Στείλτε μας ένα email με οποιαδήποτε απορία σας.
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.


info@nskey.gr

 

button.backToTop sc-facebook sc-twitter sc-youtube sc-mail sc-phone facebook twitter youtube
Καλάθι (0)

Το καλάθι σας είναι άδειο