Ένωση Nuki Bridge με Smart Lock

Μπορείτε να αναβαθμίσετε τη Smart Lock με το Nuki Bridge για να συνδεθείτε  με το Internet και να το ελέγχετε από μακριά. Ένα Nuki Bridge μπορεί να συνδυαστεί με πολλές Smart Lock.

Πραγματοποιήστε την αρχική ρύθμιση του Nuki Bridge προτού ενώσετε το Nuki Bridge με τη Smart Lock.

Για να αντιστοιχίσετε το Nuki Bridge με τη Smart Lock (μετά την αρχική ρύθμιση Bridge), πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τόσο στη Smart Lock όσο και στο Nuki Bridge σας για 5 δευτερόλεπτα για να τα συνδέσετε μεταξύ τους. Οι συσκευές βρίσκονται σε λειτουργία αντιστοίχισης όταν ο φωτισμός είναι συνεχής. Η αντιστοίχιση ολοκληρώνεται όταν η Smart Lock και το Bridge σταματήσουν να ανάβουν και το LED Bridge αναβοσβήνει για 3 δευτερόλεπτα μετά.

Αντιμετώπιση προβλημάτων

Αν η αντιστοίχιση μεταξύ της Smart Lock και του Bridge δεν λειτουργήσει, οι συσκευές αφήνουν αυτόματα τη λειτουργία αντιστοίχισης μετά από 60 δευτερόλεπτα. Εάν το LED Bridge δεν ανάβει για 3 δευτερόλεπτα μετά την αντιστοίχιση, η αντιστοίχιση δεν ήταν επιτυχής. Δοκιμάστε ξανά και βεβαιωθείτε ότι το Bridge εισάγεται σε μια πρίζα με μέγιστη απόσταση 5 μέτρων από τη Smart Lock. Σε περίπτωση μεγαλύτερης απόστασης η σύνδεση Bluetooth μπορεί να μην λειτουργεί.

Για να αντιστοιχίσετε τη Smart Lock με το Nuki Bridge, πρέπει να ενεργοποιηθεί η επιλογή "Bluetooth pairing" της Smart Lock. Για να ελέγξετε αυτή τη ρύθμιση, πατήστε την επιθυμητή Smart Lock στην εφαρμογή Nuki και εισαγάγετε τις ρυθμίσεις κλειδώματος. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή " Manage Smart Lock " και ενεργοποιήστε την επιλογή " Bluetooth pairing " για να επιτρέψετε την αντιστοίχιση με νέες συσκευές.

Μετά την αντιστοίχιση της Smart Lock με το Nuki Bridge, μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά μέχρι η Smart Lock να αναγνωρίσει ότι είναι συνδεδεμένο τώρα το Bridge. Για να ελέγξετε αν η αντιστοίχιση έχει λειτουργήσει, περιμένετε μερικά λεπτά και στείλτε μια εντολή κλειδώματος στη Smart Lock με την εφαρμογή Nuki (με Bluetooth). Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το Bluetooth στο smartphone σας και στείλτε ξανά μια εντολή κλειδώματος. Αυτή τη φορά η εντολή κλειδώματος πρέπει να προωθηθεί στη Smart Lock μέσω Bridge. Εάν η Smart Lock εκτελεί την ενέργεια κλειδώματος, η αντιστοίχιση ήταν επιτυχής και τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη Smart Lock από μακριά.

Αν μετά από μερικά λεπτά ακόμα δεν μπορούν να σταλούν εντολές κλειδώματος στη Smart Lock μέσω Bridge, κλείστε την εφαρμογή Nuki και ανοίξτε τη ξανά για να αναγκάσετε την ενημέρωση κατάστασης. Εάν αυτό δεν σας βοηθήσει, ελέγξτε την κατάσταση σύνδεσης της Smart Lock με την εφαρμογή Nuki. Για να ελέγξετε την κατάσταση σύνδεσης της Smart Lock, αγγίξτε την επιθυμητό Smart Lock στην εφαρμογή Nuki και εισαγάγετε τις ρυθμίσεις κλειδώματος. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην " Connection status". Εάν δεν εμφανίζεται σύνδεση Bridge, η αντιστοίχιση του Smart Lock και του Bridge δε λειτούργησε. Προσπαθήστε να συνδέσετε ξανά τη Smart Lock με το Bridge σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

NUKI SUPPORT

Καζαντζίδη 8, Ηράκλειο Κρήτης

71 601 Ελλάδα

 

Τηλέφωνο:

+30 2810 370 078

+30 698 9557373,

Ωράριο: Δευτ. - Παρ.:
9 πμ - 5 μμ

GET IN TOUCH

Στείλτε μας ένα email με οποιαδήποτε απορία σας.
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.


info@nskey.gr

 

button.backToTop sc-facebook sc-twitter sc-youtube sc-mail sc-phone facebook twitter youtube
Καλάθι (0)

Το καλάθι σας είναι άδειο