Αρχική ρύθμιση εγκατάστασης Smart Lock

Για να εγκαταστήσετε τη Smart Lock με την εφαρμογή Nuki, εγκαταστήστε την εφαρμογή στο smartphone σας και ανοίξτε την. Στη συνέχεια, η εφαρμογή Nuki σας καθοδηγεί στα απαραίτητα βήματα.

Συνδέστε τη Smart Lock με την εφαρμογή Nuki

Πρέπει να ενεργοποιήσετε το Bluetooth στο smartphone σας, έτσι ώστε η εφαρμογή Nuki να μπορεί να βρει τη Smart Lock. Όταν η εφαρμογή Nuki σαρώνει για τη Smart Lock, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο στη Smart Lock για 5 δευτερόλεπτα μέχρι δακτύλιος LED να φωτιστεί μόνιμα. Μείνετε εντός της εμβέλειας Bluetooth κατά τη διάρκεια της ρύθμισης.

Σε περίπτωση που η εφαρμογή Nuki δεν μπόρεσε να βρει τη Smart Lock, βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο στο smartphone σας και παραμείνετε εντός εμβέλειας Bluetooth. Για να βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία Bluetooth λειτουργεί σωστά στο smartphone σας, απενεργοποιήστε την και ενεργοποιήστε την ξανά. Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί στη Smart Lock για 5 δευτερόλεπτα έως ότου ο δακτύλιος LED φωτιστεί μόνιμα.

Τοποθέτηση πόρτας: Λαβή ή κουμπί

Η Nuki Smart Lock μπορεί να τραβήξει το σύρτη και επομένως είναι κατάλληλη για πόρτες με χερούλι καθώς και για πόρτες με εξωτερικό πόμολο. Στην εφαρμογή Nuki μπορείτε να ρυθμίσετε εάν η Nuki πρέπει μόνο να ξεκλειδώσει την πόρτα σας ή ακόμα και να τραβήξει το σύρτη για να ανοίξει την πόρτα για σας.

Επιλέξτε την υπάρχουσα τοποθέτηση πόρτας κατά τη διάρκεια της αρχικής ρύθμισης του Smart Lock. Για να αλλάξετε αργότερα τις ρυθμίσεις για την τοποθέτησή σας, πατήστε την επιθυμητή Smart Lock στην εφαρμογή Nuki και εισαγάγετε τις ρυθμίσεις κλειδώματος. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή " Manage Smart Lock". Εδώ μπορείτε να βρείτε την επιλογή " Choose door fitting" για να αλλάξετε τη ρύθμιση.

Βαθμονόμηση

Κατά τη διάρκεια της αρχικής εγκατάστασης, η Smart Lock βαθμονομείται και προσαρμόζεται στην πόρτα σας. Εάν η πόρτα σας έχει σχεδιαστεί για να κλειδωθεί δύο φορές, τότε η Smart Lock θα κλειδώσει επίσης δύο φορές.

Για να βαθμονομίσετε ξανά τη Smart Lock σας, πατήστε την επιθυμητή Smart Lock στην εφαρμογή Nuki και εισαγάγετε τις ρυθμίσεις κλειδώματος. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή " Manage Smart Lock". Εδώ μπορείτε να βρείτε την επιλογή "Calibrate Smart Lock" για να ξεκινήσετε μια νέα βαθμονόμηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας

NUKI SUPPORT

Καζαντζίδη 8, Ηράκλειο Κρήτης

71 601 Ελλάδα

 

Τηλέφωνο:

+30 2810 370 078

+30 698 9557373,

Ωράριο: Δευτ. - Παρ.:
9 πμ - 5 μμ

GET IN TOUCH

Στείλτε μας ένα email με οποιαδήποτε απορία σας.
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.


info@nskey.gr

 

button.backToTop sc-facebook sc-twitter sc-youtube sc-mail sc-phone facebook twitter youtube
Καλάθι (0)

Το καλάθι σας είναι άδειο