Το κινητό μου είναι το κλειδί μου

Nuki Smart Lock

Με τη Nuki δεν χρειάζεται πια να μεταφέρετε τα κλειδιά μαζί σας. Αυτό ίσχυε μέχρι χθες, από σήμερα υπάρχει η Nuki. Και σας λύνει τα χέρια!


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ Δείτε το video

Προσκαλέστε τους φίλους και τους αγαπημένους σας

Αν σας αρέσει να προσκαλείτε τους φίλους και τους συγγενείς, τότε θα λατρέψετε τη Nuki! Το σπίτι σας πλέον, θα είναι πάντα ανοικτό γι’ αυτούς - είτε για μία μόνο φορά, είτε σε τακτικά χρονικά διαστήματα είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή εσείς επιθυμείτε. Και σε περίπτωση που σας συμβεί κάτι και δεν είστε εκεί, κανένα πρόβλημα, μπορείτε να ανοίξετε απο μακριά.

Woman enters home with Smart Lock

Δείτε ποιος μπαίνει στο σπίτι σας

Εάν θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι σας ανα πάσα στιγμή, όπως εάν είναι τα παιδιά  μέσα στο σπίτι, η Nuki σας έχει καλύψει: Δείτε ποιος κλείδωσε και ξεκλείδωσε την πόρτα σας και πότε. Όπου και αν βρίσκεστε.

IMAGE_TITLE

Βελτιώστε τη ζωή σας, εξοικονομώντας χρόνο

Έχετε μια πολυάσχολη ζωή ; Κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε στο σπίτι να έρθει η καθαρίστρια ή ο τεχνίτης. Με τη Nuki, μπορείτε να διαχειριστείτε την πρόσβαση όλων απευθείας από το τηλέφωνό σας. 

Woman enters home with Smart Lock

Επιτρέψτε την πρόσβαση για αυτούς που έρχονται να βοηθήσουν

Είστε υπεύθυνοι για την φροντίδα κάποιων αγαπημένων προσώπων σας και δεν είστε βέβαιοι εάν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο σπίτι τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης; Με τη Nuki μπορείτε να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε ή να δώσετε πρόσβαση σε εκείνους που προσέχουν τους δικού σας ανθρώπους. Και οι αγαπημένοι σας  δε χρειάζεται να έχουν καν κινητό. Μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το κλειδί τους από έξω και να γυρίζουν τη Smart Lock χειροκίνητα από μέσα.

Allow access

Κάντε περισσότερα για τα δωμάτια σας

Δεν έχει σημασία αν είναι το διαμέρισμα Airbnb,  ο αθλητικός σας όμιλος, ή το γραφείο σας. Η Nuki παρέχει έναν απλό και φθηνό τρόπο παροχής πρόσβασης σε όλα τα μέλη, τους επισκέπτες και τους συναδέλφους σας. Ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε εκεί, μπορείτε να ελέγξετε αν η πόρτα είναι κλειδωμένη ή όχι, έτσι έχετε τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων.

Nuki - In the office

Θέλατε να αναβαθμίσετε την κλειδαριά σας;

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗ ΝUKI ΤΩΡΑ!
button.backToTop sc-facebook sc-twitter sc-youtube sc-mail sc-phone facebook twitter youtube
Καλάθι (0)

Το καλάθι σας είναι άδειο