Τι απαιτείται για την εγκατάσταση

Έλεγχος εγκατάστασης

Ελέξτε εάν το Nuki Smart Lock μπορεί να εγκατασταθεί στη πόρτα σας.

 

 

Διπλός κύλινδρος με ευρωπαϊκό  προφίλ (με λειτουργία έκτακτης ανάγκης)

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε Nuki Smart Lock μόνο με κυλίνδρους που έχουν λειτουργία έκτακτης ανάγκης. Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι ο κύλινδρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα κλειδί στη μία πλευρά, όταν ένα άλλο κλειδί έχει τοποθετηθεί στην άλλη πλευρά. Διάφοροι προμηθευτές κυλίνδρων ονομάζουν αυτή τη λειτουργία διαφορετικά, "Λειτουργία έκτακτης ανάγκης" ή "Λειτουργία παράκαμψης εξωτερικού κλειδιού". Σημειώστε ότι το κλειδί σας θα πρέπει να περιστρέφεται στο εσωτερικό όταν κλειδώνετε απ’ έξω.

Συνήθως, η ανταλλαγή του υπάρχοντος κυλίνδρου σας δεν είναι απαραίτητη, καθώς οι περισσότερες πόρτες είναι ήδη εξοπλισμένες με ευρωπαϊκό προφίλ διπλού κυλίνδρου. Η Nuki Smart Lock τοποθετείται στο εσωτερικό της πόρτας σας στον υφιστάμενο διπλό κύλινδρο ευρωπαϊκού προφίλ. Δεν χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στην πόρτα σας και συνεπώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα φυσικά κλειδιά σας.

Εάν χρησιμοποιείτε τη Nuki Smart Lock με έναν κύλινδρο που δεν έχει τη  λειτουργία έκτακτης ανάγκης, δεν μπορείτε να ασφαλίσετε την πόρτα με το μηχανικό σας κλειδί απ’ έξω. Οι περισσότερες κλειδαριές μπορούν απλά να επεκταθούν με τη λειτουργία έκτακτης ανάγκης. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό από τον κλειδαρά της περιοχής σας.

 

Μόνο για εσωτερική χρήση

Η Smart Lock είναι σχεδιασμένη μόνο για εσωτερική χρήση. Η θερμοκρασία λειτουργίας της Smart Lock κυμαίνεται μεταξύ 10-40 °C. Δεν πρέπει να τοποθετήσετε τη Smart Lock σε εξωτερικούς χώρους (π.χ. στην πόρτα του κήπου), επειδή δεν είναι ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες και μπορεί να αφαιρεθεί.

 

Τοποθέτηση πόρτας: Πόμολο ή Χερούλι

Η Nuki Smart Lock μπορεί να τραβήξει το μάνδαλο και επομένως είναι κατάλληλη για πόρτες με χερούλι καθώς και για πόρτες με εξωτερικό πόμολο. Στην εφαρμογή Nuki μπορείτε να ρυθμίσετε εάν η Nuki πρέπει μόνο να ξεκλειδώσει την πόρτα σας ή εάν πρέπει να  τραβήξει το μάνδαλο για να ανοίξει την πόρτα για σας.

Επιλέξτε την υπάρχουσα τοποθέτηση πόρτας κατά την αρχική εγκατάσταση της Smart Lock. Για να αλλάξετε αργότερα τις ρυθμίσεις της τοποθέτησή σας, πατήστε την επιθυμητή Smart Lock στην εφαρμογή Nuki και εισαγάγετε τις ρυθμίσεις κλειδώματος. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή “Manage Smart Lock”. Εδώ μπορείτε να βρείτε την επιλογή “Choose door fitting” για να αλλάξετε τη ρύθμιση.

 

 

Συχνές ερωτήσεις

 

1. Πως μπορώ να εγκαταστήσω τη  Nuki Smart lock;

Μπορείτε να δείτε εδώ:

2. Αν δεν υπάρχει ρεύμα για να λειτουργήσει το Wi Fi, τι γίνεται;

Όταν δεν υπάρχει Wi Fi στον χώρο λόγω πχ. διακοπής ρεύματος, λειτουργεί μόνο η Nuki Smart lock όταν βρισκόσαστε κοντά, στην εμβέλεια του Bluetooth,  δεν είναι δυνατή η απομακρυσμένη λειτουργία. Σε κάθε περίπτωση όμως έχετε καταγραφή των κινήσεων

3. Πως γίνεται η τροφοδοσία της κλειδαριάς;

Xρειάζονται 4 μπαταρίες AA, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται.

4. Aν τελειώσουν οι μπαταρίες όταν λείπεις πώς μπαίνεις μέσα;

Η κλειδαριά Nuki Smart Lock σας ειδοποιεί στο κινητό όταν οι μπαταρίες είναι στο 20% , αλλά στην περίπτωση που δεν αντικατασταθούν εγκαίρως, μπορείτε να χρησιμοποιείστε το μηχανικό κλειδί σας.

5. Πως το χρησιμοποιείς το κλειδί ενώ ήδη είναι από μέσα το άλλο κλειδί ?

Ενδείκνυται κύλινδρος διπλής λειτουργίας, που επιτρέπει την ύπαρξη κλειδιού και στις 2 μεριές. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να τον βρείτε εδώ:

6. Τι γίνεται με τους κλέφτες που είναι τεχνολογικά ενημερωμένοι, αποτελεί η Nuki Smart Lock ασφαλή  επιλογή;

Η Nuki Smart Lock πρόσφατα πιστοποιήθηκε ως η ασφαλέστερη κλειδαριά ανάμεσα στις πλέον γνωστές της παγκόσμιας αγοράς :

Δείτε παρακαλώ εδώ:

7. Δεν είναι αρκετά ακριβή;

Η Nuki Smart Lock έχει εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής και κυρίως παρέχει περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η Nuki Smart Lock είναι η εξυπνότερη , η ασφαλέστερη , η καλύτερη ποιοτικά και όχι η ακριβότερη.

8. Ενδείκνυται για πόρτες ασφαλείας;

Ναι, τοποθετείται σε όλες τις πόρτες αρκεί να έχουν κύλινδρο (ομφαλό) δείτε εδώ το installation check:

9. Πόσες διαφορετικές (mobile) συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε κλειδαριά Nuki Smart Lock;

Κάθε Nuki Smart Lock μπορεί να λειτουργήσει έως και με 100 διαφορετικές mobile συσκευές, δηλαδή ο διαχειριστής μπορεί να δώσει συνεχή πρόσβαση η σύμφωνα με το  επιθυμητό χρονοδιαγράμμα σε έως 100 χρήστες. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει με κινητό τηλέφωνο, με remote control "Fob" η μέσω της εφαρμογής Web.

10. Σε περίπτωση λειτουργικού προβλήματος, πως μπορώ να μπω μέσα;

Σε περίπτωση προβλήματος, μπορείτε να μπείτε χρησιμοποιώντας το μηχανικό κλειδί.

11. Από τι εξαρτάται η ασφάλεια μίας κλειδαριάς;

Η μηχανική ασφάλεια εξαρτάται πάντα από την επιλογή της πόρτας, του κυλίνδρου, των επιστομίων κ.λπ. H τοποθέτηση Nuki Smart Lock δεν επηρεάζει ούτε θετικά ούτε αρνητικά την μηχανική ασφάλεια . Επηρεάζει την ασφάλεια ΘΕΤΙΚΑ όσο αφορά τον έλεγχο και την διαχείριση. Έχετε αναφορά ποιος κλείδωσε η ξεκλείδωσε και τι ώρα. Μπορείτε να επιτρέψετε την είσοδο βάσει χρονοδιαγράμματος: ημέρα ώρες κ.λπ. Μπορείτε να αποκλείσετε άμεσα την πρόσβαση σε όποιον χρήστη επιθυμείτε.

12. Μπορώ να βάλω αυτή την κλειδαριά σε ένα Airbnb σπίτι που έχω και πως θα γίνεται η διαχείριση των χρηστών;

Μπορείτε να έχετε αυτόματο κλείδωμα μετά από κάθε άνοιγμα η να ορίσετε κάποιες συγκεκριμένες ώρες την ημέρα. Η διαχείριση των χρηστών είναι απλούστατη. Γίνεται μέσω κινητού η μέσω υπολογιστή. Μπορείτε να ορίσετε όποιο διάστημα θέλετε και εάν χρειαστεί (πριν την λήξη του διαστήματος) να ακυρώσετε όποιον θέλετε όποτε το θέλετε.

Επίσης έχετε συνεχή έλεγχο του σπιτιού, μπορείτε να δειτε τις παρακάτω εικόνες:

 

 

13. Εφόσον δεν έχει κωδικό και δυνατότητα απομακρυσμένης αλλαγής κωδικών, γιατί να το χρησιμοποιήσω σε  Airbnb;

H Nuki Smart Lock δίνει πρόσβαση με κωδικό μέσω email και η ταυτοποίηση γίνεται μέσω κινητού, οπότε είναι πιο ασφαλές, παρά απλώς τη χρήση ενός κωδικού που μπορεί να τον πάρει οποιοσδήποτε.

Η χρήση απλών κωδικών δεν προσφέρει κανένα έλεγχο και δεν μας επιτρέπει να ξέρουμε ποιος πραγματικά έχει πρόσβαση στον χώρο.

Η χρήση του κινητού ή του Fob (remote control) δηλώνει την ταυτότητα του χρήστη χωρίς αμφισβήτηση.

Ένας ακόμα λόγος που κάνει την Nuki Smart Lock ιδανική για χρήση σε Airbnb η γενικότερα τις βραχυπρόθεσμες μισθώσεις σε άγνωστους.

Με την χρήση του κινητού, smartphone, έχουμε ασφαλή γνώση και ταυτοποίηση για το ποιος κάνει χρήση του σπιτιού μας!

Η πρόσβαση γίνεται απομακρυσμένα με την χρήση του Bridge, διαρκεί για όσο ορίσουμε και διακόπτεται όποτε το επιθυμούμε.

14. Εάν ο πελάτης δεν έχει έξυπνο κινητό;

Εάν ο επισκέπτης δεν έχει η δεν θέλει να χρησιμοποιήσει smartphone μπορείτε να του παρέχετε το Fob. Είτε να του ανοίξετε απομακρυσμένα και να το βρει μέσα στο σπίτι είτε καλύτερα να το παραδώσετε και να εξακριβώσετε τα στοιχεία του. Ο κωδικός ειναι πρακτικός αλλά εάν απλά τον στέλνετε και κάτι συμβεί δεν είναι εύκολο να βρείτε ποιος είναι ο υπαίτιος. Όπως ξέρετε διαφορετικοί άνθρωποι για διαφορετικούς λόγους νοικιάζουν καθημερινά σπίτια.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

NUKI SUPPORT

Καζαντζίδη 8, Ηράκλειο Κρήτης

71 601 Ελλάδα

 

Τηλέφωνο:

+30 2810 370 078

+30 698 9557373,

Ωράριο: Δευτ. - Παρ.:
9 πμ - 5 μμ

GET IN TOUCH

Στείλτε μας ένα email με οποιαδήποτε απορία σας.
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.


info@nskey.gr

 

button.backToTop sc-facebook sc-twitter sc-youtube sc-mail sc-phone facebook twitter youtube
Καλάθι (0)

Το καλάθι σας είναι άδειο