Η καλύτερη κλειδαριά δεν είναι κλειδαριά

Nuki Smart Lock

Nuki Smart Lock
Γυρίζει το κλειδί στο εσωτερικό της πόρτας σας χειροκίνητα, ενεργοποιήστε το με το άγγιγμα, με το Nuki Fob ή  με την εφαρμογή Smartphone Nuki.

 

Nuki Bridge
Σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στη Nuki Smart Lock σας μέσω του Internet και βρίσκει νέους τρόπους για να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη.


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ Δείτε το video

Ρύθμιση και εγκατάσταση

Το Nuki Smart Lock τοποθετείται πάνω από τον υπάρχοντα κύλινδρο πόρτας στο εσωτερικό της πόρτας σας. Για να στερεώσετε το Nuki στην υπάρχουσα κλειδαριά της πόρτας, μία από τις δύο εναλλακτικές πλάκες στήριξης είτε είναι στερεωμένη στον κύλινδρο κλειδαριάς είτε κολλημένη στην επιφάνεια γύρω από αυτήν. Εάν συνδέσετε ένα Nuki Bridge σε απόσταση μικρότερη από 5 μέτρα από τη Smart Lock, μπορείτε ακόμη και να ελέγχετε τη Nuki σας εν κινήσει μέσω του Διαδικτύου.

 

Δείτε το video

Setup and installation

Lock ’n’ Go

Με το Lock 'n' Go της Nuki δε χρειάζεται να κλειδώνετε την πόρτα όταν θέλετε να φύγετε από το σπίτι. Για να ανοίξετε την πόρτα από μέσα, απλά πιέστε το κουμπί στη Smart Lock. Αγγίξτε το δύο φορές και η Nuki θα κλειδώσει αυτόματα την πόρτα σας 20 δευτερόλεπτα μετά την αναχώρησή σας.

 

Μάθετε περισσότερα

IMAGE_TITLE

NUKI App


  • Κλείδωμα & Ξεκλείδωμα

    Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα της πόρτας σας με ένα μόνο άγγιγμα - είτε μέσω της εφαρμογής του κινητου ή μέσω συνδεδεμένου smartwatch.

  • Αυτόματο ξεκλείδωμα

    Με το Auto Unlock ενεργοποιημένο, η Nuki αναγνωρίζει το τηλέφωνό σας χωρίς καν να το αγγίξετε και ανοίγει αυτόματα την πόρτα όταν επιστρέψετε στο σπίτι σας.

  • Lock ’n’ Go

    Αν θέλετε η Nuki να κλειδώσει την πόρτα σας σε δευτερόλεπτα μετά την έξοδο από το σπίτι σας, απλά ενεργοποιήστε τη λειτουργία Lock 'n' Go από την εφαρμογή του κινητου ή από το κουμπί της Smart Lock.

  • Έλεγχος πρόσβασης

    Διαχειριστείτε την πρόσβαση στο σπίτι για την οικογένειά σας, τους φίλους σας, τους επισκέπτες, τους τεχνίτες ή το μωρό σας - σε μόνιμη, επαναλαμβανόμενη ή μονομερή βάση.

  • Αρχείο καταγραφής δραστηριότητας

    Ενεργοποιώντας το μητρώο δραστηριοτήτων της Nuki, η εφαρμογή σάς παρέχει μια πλήρη λίστα με όσους έχουν κλειδώσει ή ξεκλειδώσει την πόρτα σας και πότε.

  • Έξυπνη ενσωμάτωση

    Οι εφαρμογές Nuki διατίθενται επίσης για το Apple Watch και το Android Smartwatche. Κλειδώστε και ξεκλειδώστε την πόρτα σας από τον καρπό σας.


Ασφάλεια

Το Nuki σας παρέχει μέγιστη άνεση, χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια της πόρτας σας.

Κρυμμένο στο εσωτερικό της πόρτας σας

Το Nuki είναι τοποθετημένο μόνο στο εσωτερικό του σπιτιού σας και εντελώς αόρατο από έξω.

Επιβεβαιωμένο από ειδικούς

Οι ασφάλειες ιδιοκτησίας επιβεβαιώνουν ότι η κατηγορία ασφαλείας της πόρτας σας δεν επηρεάζεται από τη χρήση της Nuki.

Ανάκληση των δικαιωμάτων πρόσβασης

Αν χάσετε το τηλέφωνό σας απλά απενεργοποιήστε την άδεια πρόσβασης Nuki. Η ενοχλητική κεντρική διοίκηση δεν υπάρχει πλέον.

Ισχυρά κρυπτογραφημένο

Η αλεξίσφαιρη κρυπτογράφηση 2-end εξασφαλίζει το υψηλότερο δυνατό πρότυπο ασφαλείας.


Hands-free Αυτόματο ξεκλείδωμα

Για την ευκολία σας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Auto Unlock στην εφαρμογή Nuki. Στη συνέχεια, η Nuki θα ξεκλειδώσει αυτόματα την πόρτα σας όταν επιστρέψετε στο σπίτι - τα χέρια σας θα είναι ελεύθερα και το τηλέφωνό σας στην τσέπη σας. Μόλις πλησιάσετε το σπίτι σας, το Nuki App τηλέφωνό σας θα ψάξει για τη Smart Lock. Μόλις φτάσετε σε απόσταση λίγων μέτρων από την πόρτα σας, η Nuki ανοίγει την κλειδαριά για εσάς.

 

Μάθετε περισσότερα

Woman enters home with Smart Lock

Θέλατε να αναβαθμίσετε την κλειδαριά σας;

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗ ΝUKI ΤΩΡΑ!
button.backToTop sc-facebook sc-twitter sc-youtube sc-mail sc-phone facebook twitter youtube
Καλάθι (0)

Το καλάθι σας είναι άδειο